top of page

Personvern

Hvem er vi?

Rådgiver Gitte Hannemann Mollan

Storgata 6

2050 Jessheim

Orgnr: MVA 926 513 788

 

Hvilke personlige data samler vi, og hvorfor trenger vi de?

Vi bruker Wix.com som elektroniske plattform for vår web, og Google Analytics som analyseverktøy. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Informasjon om sikkerhet hos Wix finnes her: https://support.wix.com/en/about-wix/security.

Les Wix sin personvernpolicy her: https://no.wix.com/about/privacy

 

Nyhetsbrev

Nettstedet tilbyr en valgfri mulighet for å melde seg på mitt nyhetsbrev. Man kan sende en epost til post@gittemollan.no for å melde seg av uten å motta et nyhetsbrev først.

 

Artikler og kommentarer

Hvis du legger igjen en kommentar på artiklene mine, vil kommentaren og dens metadata bli lagret på ubestemt tid. Dette er for at systemet skal kjenne igjen og godta eventuelle oppfølgningskommentarer automatisk i stedet for at de havner i modereringskø.

 


Om du ønsker å korrigere eller slette personlig informasjon vi har lagret om deg, ta kontakt med oss på e-post eller telefon:

+47 90 19 09 88

post@gittemollan.no

 

 

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk siden med jevne mellomrom. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi gi deg beskjed her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter.

bottom of page